I Haugerud hage opparbeider vi nå en blomsteråker med vakre snittblomster, og en stor kjøkkenhage for andelshavere. I år har vi bestilt økologiske pluggplanter, og det skal plantes frukttrær, rabarbra og bærbusker. I september setter opp et stort veksthus og kan fra neste år utvide sortimentet med blant annet tomater og andre godsaker. Planen er at det fra neste år også skal være mulig å kjøpe egg og honning fra egne høner og bier.

I Haugerud hage opparbeider vi nå en blomsteråker med vakre snittblomster, og en stor kjøkkenhage for andelshavere. I år har vi bestilt økologiske pluggplanter, og det skal plantes frukttrær, rabarbra og bærbusker. I september setter opp et stort veksthus og kan fra neste år utvide sortimentet med blant annet tomater og andre godsaker. Planen er at det fra neste år også skal være mulig å kjøpe egg og honning fra egne høner og bier.

Post a Comment