Haugerud hage abonnement

Klikk her for mer informasjon om Haugerud hage abonnement 2024 + påmelding.

Haugerud hage abonnement

Da vi bestemte oss for å flytte til et småbruk og starte en grønn bedrift, økte interessen for selvberging og grønnsaksdyrking.

Vi liker å bruke tid på å tilberede sunn og god mat, og felles måltid har alltid vært en prioritet i vår familie. I en travel hverdag må vi likevel ta enkle valg og det har med tiden blitt litt ensformig kosthold. Et formål med å begynne å dyrke egne grønnsaker, frukt, bær og urter er å utvide egen horisont på kjøkkenet.

 

Vi elsker å prøve ut det vi sanker fra egen hage og det gir ny inspirasjon til matlaging. Nå er det hva vi kan høste, som bestemmer hva vi kan lage. De oppskriftene vi blir fornøyd med skal vi legge ut på en blogg for alle interesserte.

pernillehagesept_32
pernillehagesept_44

Nå er vi i gang med å dyrke i jord som ikke har vært brukt til annet enn beite de siste 40-50 årene.

Vi har tatt jordprøver, vi må bruke mye tid på å bearbeide jorda for stein og røtter og så skal vi tilføre det vi mener er riktig for å få til gode avlinger. Fremgangsmåten er økologisk.

 

I vår hage er det plantet mange typer frukttrær. Så med tiden håper vi det skal gi oss eple, plomme, pære og moreller. Vi har allerede mye bringebær, og skal supplere med andre bærsorter og rabarbra.
I tillegg blir det et bredt utvalg av grønnsaker og urter til bruk i matlaging.

En gartner på fulltid med hjelp fra gode hjelpere og fagfolk vil ta hånd om dyrking og høsting.

Vi produserer for våre abonnenter i tillegg til noen restauranter og direktesalg til privatpersoner. Du kan kjøpe et Haugerud hage abonnement med ukentlig leveringer . Grønnsakene vil bli høstet fra åkeren og veksthuset, og kan hentes hos oss på faste dager. Evt. på et avtalt sjekkpunkt i Asker, eller vi kan levere direkte hjem til deg for en en ekstra kostnad.  Dersom du er borte på ferie kan du glede en venn, nabo eller en i familien med å hente din kasse. Bare gi oss beskjed.

Dette er ureist og uten strekkode, rett fra jordet.

pernillehagesept_5
pernillehageapril_41

De som vil delta i arbeidet og bli endel av vårt fellesskap er hjertelig velkommen til det

Vi vil arrangere dager der frivillige kan delta og lære om dyrking. Med tiden så håper vi å kunne invitere til åpen hage med blomsterfestival, høsttakkefest eller friluftskonsert.
Vi leverer grønnsaker fra juli til oktober. I 10 uker.
En Haugerud hage pose tilsvarer et godt supplement med grønt for en liten familie.