Kurs

Haugerud hage har en målsetning om å kunne tilby mange forskjellige kurs i fremtiden. Kurs innen dyrking, blomsterbinding, kransebinding, hageplanlegging og kompostering.

Vi tror interessen for slike kurs har kommet for å bli, så vi gleder oss til å tilby dere nye spennende kurs i år.

Kransekurs:

Nå nærmer det seg tid for julekranskurs, og du kan sikre deg plass.

På dette kurset lager vi en stor og raus klassisk krans på halmbunn med vintergrønt materiell, gran og vakre grener fra naturen. Kurset begynner med en gjennomgang av teknikker, før dere lager deres egen unike krans. Dere vil få veiledning underveis. Vi har på forhånd sanket inn rikelig med materialer fra naturen, og i låven kan dere boltre dere uten å tenke på at det blir mye rusk og rask på gulvet. Dere pynter med kongler og vakkert fløyelsbånd hvis dere ønsker det.

Pris kr. 1300,-

Inkluderer demonstrasjon av kranseteknikk. Servering av hjembakst kaffe/ te, og du får med deg en stor julekrans til å henge på døren. Vi garanterer julestemning i vår gamle låve fra 1890.

NB. Kransen har veldig lang holdbarhet så lenge den henger ute.

Mandag 20.11.23 kl.18- ca. 2030

Onsdag 22.11.23 kl. 18- ca. 2030

Mandag 27.11.23 kl. 18- ca.2030

Onsdag 29.11.23 kl. 18- ca.2030

 

Nyhet!

Sikre deg plass vår nye og spennende kursrekke. Kun 10 plasser. I vinter har vi tatt online kurs «Back to nature» med Aesme i London, og Benedicte Angel Mæhle lærer deg å bruke natur materiell kombinert med blomster i sesong. 4 kurskvelder til rabattert pris.  Totalt kr. 4200,- (verdi kr.5149,-) inkludert keramikkskål, proff blomstersaks og liten fakir. 

Tirsdager fra kl. 18-20.30

22.08.23 Vakre buketter i spiralteknikk. Selvplukk i åkeren.

19.09.23 Oppsats med keramikk skål og fakir. Tar i bruk georginer.

10.10.23 Høstdekorasjoner. Krans, vakker bord dekorasjon. Tørket materiell.

21.11.23 Lær å lage de fineste julekransene

 

Flere kurs inkludert kransekurs kommer på nett snart.

Send en mail på post@haugerudhage.no hvis du vil sikre deg en plass. Vi kan også holde et lukket kurs for deg og vennene dine.

NB: Tidsbestemte hobbykurs er unntatt angrefristloven, og blir ikke refundert. Men vi anser ikke kursplassen som personlig, og plassen kan selges eller gis bort hvis du ikke selv kan stille på kurset du har meldt deg på. Evt. gis bort til noen som står på venteliste.

Vi tar gjerne imot innspill og ideer til hvilke type kurs og aktiviteter dere vil vi skal arrangere.

Her blir veien til mens vi går.

pernillehagesept_69
pernillehageapril_31

Målet vårt er også å bli en samarbeidspartner med lokale skoler og barnehager.

Vi vil at lærere skal kunne ta kurs i skolehage hos oss, for deretter å ta med sine elever hit for å praktisere grønnsaksdyrking. Her drømmer vi om å få til en stor trapp i terrenget som kan fungere som utvendig klasserom, en plass med bålpanne og et utekjøkken.

 

Her vil vi at barna skal delta i det totale felleskapet og få prøve seg på alle arbeidsoperasjoner. De skal lære å så, lage egen kompost, plante ut småplanter, luke, vanne og til slutt få oppleve gleden med å høste egenprodusert mat.